Info-contact; despre site

  Despre site-ul Avocat în Timișoara

  Avocatim este un site care publică informații juridice de interes comun. Este prima publicație online de acest gen din Timișoara. Site-ul vine în sprijinul celor care au nevoie de un avocat sau de informații care să ajute la înțelegerea funcționării unei instanțe judecătorești.

  Conținut

  Website-ul conține articole și informații despre legi și proceduri judiciare, inclusiv articole de genul „How to”. Site-ul „Avocat în Timișoara” oferă utilizatorilor modele de cereri pentru instanțe la care se poate face download. Apoi, modelul descărcat se modifică și se introduce la judecătorie, tribunal sau unde e cazul. Acestea sunt folositoare mai ales utilizatorilor care doresc (și au curaj!) să se descurce fără a apela la serviciile unui avocat.

  În paginile site-ului mai găsiți articole cu caracter de magazin. Respectiv ce mai fac alți avocați din lumea întreagă, curiozități legislative sau doar întâmplări hazlii (sau nu) din avocatura de peste tot.

  Realizare

  Site-ul este realizat de către Matei Bîtea, absolvent al Facultății de Drept de la Universitatea de Vest Timișoara. La realizarea conținutului își mai pot aduce contribuția (binevenită) inclusiv colaboratorii, respectiv avocați, juriști, mediatori, alți profesioniști ai dreptului.

  Periodicitate

  „Avocat în Timișoara” are ca obiectiv să fie un cotidian online cu informații la zi din instanțele din România. Totuși, își propune să abordeze săptămânal temele de interes ale societății românești, evident cele cu caracter juridic. Subiectele cu caracter de noutate le veți putea urmări în texte cu caacter de editorial sau articol.

  Newsletter

  Site-ul Avocatim obișnuiește să trimită e-mailuri de tip newsletter. Dacă vă interesează sămfiți la curent cu ce apare în site vă invităm să vă abonați. O puteți face trimițând simplu un mesaj la adresa mateibit@yahoo.com, folosind formularul din această pagină sau butonul special din prima pagină a site-ului.

  Newsletter-ele trimise de site-ul „Avocat în Timișoara” au o frecvență de maxim unul pe săptămână. Puteți renunța oricând.

  Publicitate

  Dacă sunteți avocat, practicați în Timișoara și doriți să publicați articole pentru clienții dvs o puteți face după ce stabiliți o înțelegere cu proprietarul site-ului. De asemenea, Avocatim este deschis aproape oricărei forme de publicitate în paginile sale. Indiferent dacă serviciile pe care le oferiți sunt din avocatură sau alte domenii.